Tuesday, October 27, 2015

Pembukaan Kellogg Malaysia Beri Impak Pulangan Ekonomi Kepada Negara


BANDAR ENSTEK, 27 OKT – Menteri Besar Negeri Sembilan, Dato’ Seri Utama Haji Mohamad Haji Hasan menyempurnakan Majlis Perasmian Pembukaan kilang Kellogg Malaysia yang bernilai RM556 juta bertempat di Bandar Enstek, Nilai, hari ini.
Pembukaan kilang Kellogg Malaysia yang mengeluarkan snek Pringles ini mensasarkan pengeluaran di Asia Tenggara dan pasaran eksport ke Asia Pasifik, menjadikan ia sebagai hab pengeluar produk snek bersijil halal yang utama di peringkat global. Status halal ini diyakini akan memperkukuhkan lagi penerimaan pembeli di pasaran Asia Pasifik.

Apabila ketua cawangan yang meminta PM letak jawatan keliru.

1. Bertambah menarik : Dalam PC di mana seorang ketua cawangan dari Bahagian Telok Kemang dan ketua penerangan salah satu cawangan bagi  menafikan tuntutan mereka agar  PM meletak jawatan, (saya ada video ini yg saya rakam). 

2.Kata Ketua cawangan berkenaan, tujuan asal mereka membuat tuntutan bukan lah  untuk menunutut  PM meletak jawatan tetapi adalah untuk menyampaikan hasrat akar umbi yang mahu rakyat dan pemimpin dan akur dengan titah Raja Raja untuk menyiasat 1MDB. tetapi tiba tiba bertukar menjadi menuntut PM letak jawatan oleh jurucakap.

 

blogger news

.

Blogroll

About

.